& Leonidas

In 2015 startte Leonidas de opleiding Horeca: Ondernemer/Manager, aan de Rooi Pannen in Eindhoven. Zijn kennis van de horeca is hier met grote stappen gegroeid door stages in restaurants en hotels door heel Nederland.

Na afronding besloot hij samen met zijn moeder Cleopatra het familierestaurant Taverna Nikos verder te moderniseren. In de afgelopen 4 jaar zijn er vele veranderingen doorgevoerd en nog dagelijks wordt er gekeken naar hoe het restaurant nóg beter kan worden.

Zijn specialiteit is de Griekse keuken, maar dit betekent niet dat hij niet openstaat voor andere keukens. Tijdens zijn stage in een fine-dining restaurant heeft hij van de ervaren chefs de kneepjes van het vak geleerd.
Enige tijd geleden is het idee van K&O ontstaan. Van brainstormen op de werkvloer in oktober 2022, naar een heuse onderneming in april 2023.

Leonidas laat er geen gras over groeien en gaan vol energie aan de slag met deze nieuwe uitdaging.

& Iets nieuws

Leonidas bundelt de smaken van Franse en de Mediterrane keuken in Knoflook & Olijf. Zijn passie voor lekker, vers en voedzaam eten heeft geleid tot deze onderneming. K&O brengt kant-en-klaar maaltijden naar een nieuw niveau. Een combinatie van gemakkelijk en snel eten, zonder in te leveren op kwaliteit. K&O wil een gezonde lekkere maaltijd voor een scherpe prijs aanbieden. Zodat je na een lange dag kunt genieten van verse, gezonde, seizoensgebonden & voedzame maaltijd.

Daarnaast kunt u ook borrelplanken bestellen voor een gezellige avond!

Feesten & partijen

Voor feesten & partijen leveren we op locatie ook:
BBQ, hapjes & buffetten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en op maat gemaakte offerte.